реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Громада збирає допомогу для своїх воїнів

Після "Отче наш" у чернігівській церкві святих князя Михайла і боярина Федора (УПЦ Київського патріархату) староста громади Василь Федорчук відчитався перед людьми: "Нашою церквою зібрано допомогу для бійців 41 територіального батальйону - це 1080 гривень, я їх передав обласній раді - ось квитанція"

Взагалі ж, як повідомив на своїй сторінці у Фейсбук перший заступник голови обласної ради Олександр Кодола, "черговий вантаж з матеріально-технічною допомогою від жителів Чернігівського району надійшов до пункту збору в обласному центрі. Цього разу зібрано близько двох тон речей та продуктів харчування на загальну суму майже 120 тис грн. Це і м’ясні консерви, чай, кава, згущене молоко, мінеральна вода, спальні мішки, гумові чоботи, камуфляжні костюми від дощу, засоби особистої гігієни, електрочайники тощо".

Олександр Кодола пише: "Допомогу збирали усією громадою. Хтось допоміг грошима, на які потім було закуплено необхідні для воїнів речі, а хтось – домашньою консервацією. Нічого зайвого і непотрібного у вантажі з гуманітарною допомогою немає. Все зібрано згідно побажань самих бійців 41-го батальйону територіальної оборони, які вони надіслали на електронну адресу обласної ради. Свою допомогу нашим землякам, крім Чернігівського, днями надав і Козелецький район. Два вщент заповнених продуктами харчування та різноманітними речами мікроавтобуси також доставили свій вантаж до пункту збору гуманітарної допомоги в обласному центрі".

Протягом цього тижня скомплектований вантаж буде направлений в зону АТО цілеспрямовано для 41-го батальйону територіальної оборони.



Теги:Чернігівська єпархія, АТО, Чернігівська обласна рада, російсько- українська війна, 41 батальйон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar