реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Головасіка

Дивуюся, друзі, сама собі і своїм діям відучора і сьогодні. А причиною тому Усікновення глави Івана Предтечі, яке відзначають 11 вересня. Чому подія, яка відбулася більше 2000 років тому, впливає на мене так, ніби це було недавно? І не тільки на мене. Багато хто із родичів, друзів, сусідів під таким самим впливом.

Розбудіть мене серед ночі і я назву всі планети Сонячної системи і їх супутники, мене цікавить теорія квантової механіки, великий адронний колайдер, я не плутаю тендер і гендер, ентропію і емпатію і при цьому !!!!!! вчора ввечері нарізала в миску шматки кавуна, щоб сьогодні не братися за ніж. І ще заховала в шухляду всі колючо-ріжучі предмети

Я це роблю не тому, що колись цар Ірод через примху дівки відтяв голову Івану Предтечі. Просто так робили моя мама і бабуся та всі довкола. Та й сама я колись в цей день сильно порізала палець і мені воно запам`яталося. Зацініть силу традицій! Забороняється торкатися до будь-яких гострих предметів або тих, що за формою нагадують голову, не можна їсти червону їжу і пити напої червоного кольору, оскільки вони нагадують кров святого, не можна співати, танцювати, розважатися, грати. Легше назвати що можна... Хто був на базарі? Там сьогодні сало нарізають чи відламують?

Самоіронія тут не допоможе . Треба якось працювати над собою. Ось вберуся в гарну сукню і піду на День міста. Це також традиція - друга субота вересня! А всі примічки відкину геть Якщо вийде, звичайно, бо оно космонавти і ті - дуже забобонні люди.

І кого з чим сьогодні вітати? Google підказує, що сьогодні День народження Христини Пізанської - першої професійної письменниці у світі. За літературу, друзі!

Оксана ШЕРЕНГОВА



Теги:Оксана Шеренгова, Головасіка, звичаї


Читайте також



Коментарі (0)
avatar