реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Голова обласної ради закликав кандидатів у нардепи схаменутися заради миру

Сьогодні голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв поширив таку заяву:

"Приймаючи рішення балотуватися в народні депутати у 205-му виборчому округу, я мав єдину мету-захистити громаду від перетворення Чернігова на майданчик брудних технологій. Події, що відбуваються сьогодні в Чернігові підтверджують правильність мого передчуття. Мушу визнати, що план політичної окупації 205 округу ймовірно має коріння в оточенні Президента України: підготовка округу під підлеглого Президенту чиновника-керівника ДУСі, реалізація розпорядження про створення Ради регіонального розвитку, як нової політичної та передвиборчої технології регіонального масштабу. Гарант має знати, що сьогодні Рада регіонального розвитку представлена фактично однією особою. Замість відпрацювання механізму розвитку Чернігівщини, що стала щитом колективної безпеки багатьох областей України та колективної безпеки Східного партнерства. Рада стала політико-технологічним інструментом в руках пана Березенка.

Як один з керівників області вважаю, що використання адмінресурсу є нехтуванням принципами державного управління, що розхитуює стабільність в краї та віру людей в дотримання державою принципів демократії та свободи.

Наполягаю на тому, що правоохоронні органи мають перевірити правомірність роздачі продуктів благодійним фондом «Укроп», що використовує символіку та логотип ідентичну тому, що має в своїх агітаційних матеріалах дніпропетровський бізнесмен Корбан. Станом на сьогоднішній день реакції на моє звернення до міського голови, прокуратури та міліції не має.

Саме через надані факти я ще раз викладаю звернення (https://www.youtube.com/watch?v=PUishiWVT) до Президента України та закликаю зупинити беззаконня задля припинення подальшої дестабілізації ситуації в Чернігові. Заради миру та спокою на Чернігівщині, в країні прошу запобігти можливому протистоянню, не допустити кровопролиття та можливої дестабілізації цілого регіону".



Теги:проміжні вибори, Микла Звєрєв, дестабілізація, округ 205, Березенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar