реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Генпрокурор наїхав на прилуцьких "європейців"

Генеральний прокурор України Юрій Луценко вважає однією із основних задач нового прокурора Чернігівщини Володимира Комашко боротися із так званою прилуцькою групою «Європа».

Про це він повідомив сьогодні, 25 лютого, під час представлення колективу головного прокурора області. Про це повідомляє сайт ПіК

«Україна іде в Європу, а не підпорядковується місцевим «європейцям»»,- зазначив Луценко.

Як відомо, «європейцями» на Чернігівщині називають Валерія Дубіля ("Батьківщина") , Сергія Варнавського ("Ліки України"), Анатолія Мірошниченка (Облспоживспілка), Віталія Присяжнюка та Олега Авер’янова (Радикальна партія Ляшка). Ставлеником цих "європейців" на минулих виборах був кандидат Юрій Власенко.

Окрім цього, першочергово Юрій Луценко хоче, аби місцеві прокурори,під головуванням Комашко, зайнялися питаннями «врізання» у нафто- і газопроводи по області та незаконною вирубкою лісу. На його думку, ці два питання, поки є головними проблемами Чернігівщини.

За словами Луценка, жодна справа по «врізанню» так і не була передана до суду. А по вирубці лісу до суду дійшла справа лише по незаконному спилюванню 7 дерев, збиток від чого оцінили у 850 гривень.



Теги:Варнавський, Дубіль, Європа, Генеральна прокуратура України


Читайте також



Коментарі (0)
avatar