реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

ГАЙДАМАКИ запрошують у Батурин! Поки що з книгами...

Завтра, в суботу, 12 грудня гурт "ГАЙДАМАКИ" візьмуть участь у проекті "З книгою до дітей", що відбудеться в Батурині. Учасники гурту будуть зі своїми дітьми.

12 грудня 2009 року у межах Всеукраїнського благодійного проекту "З книгою - до дітей!" учасники гурту “Гайдамаки” відвідають Батуринську спецшколу-інтернат та дитячий садок м. Батурин, щоб почитати дітям книги та поспілкуватися про важливість читання у ранньому віці.

Ця тепла творча зустріч буде черговим етапом проекту “З книгою — до дітей” у Чернігівській області, де він стартував 22 жовтня 2009 року, коли організатори та партнери благодійного проекту привезли книги та журнали для формування бібліотечних фондів трьох дитячих установ Батурина, а також відбулася зустріч вихованців школи-інтернату з головою Наглядової ради МБФ “Україна 3000” Катериною Ющенко. Нагадаємо, у межах проекту «З книгою – до дітей!» Батуринська спецшкола-інтернат, Батуринська загальноосвітня школа і дитячий садочок «Віночок» отримали комплекти сучасної української дитячої літератури і стали першими дитячими закладами Чернігівської області, залученими до проекту. Сертифікати на отримання книжок вручила керівникам зазначених закладів пані Катерина Ющенко. Загалом було передано близько 1000 книжок.

Всеукраїнський благодійний проект «З книгою – до дітей!» стартував 30 вересня 2008 року. Його організаторами є Міжнародний благодійний Фонд «Україна 3000», Видавництво «Грані-Т», Благодійний фонд «Товариство «Приятелі дітей» та Молодіжна християнська організація «Витанія». Партнерами проекту стали: журнали «Ангелятко», «Ангеляткова наука» та «Барвінок», ДАК «Укрвидавполіграфія», МБФ «Здоров’я майбутнього», ТОВ «Промринок 7-й кілометр» (Одеська обл.), ВАТ “Східно-Європейський банк”, Держкомтелерадіо та Національна інформаційна агенція «Укрінформ».

У межах благодійного проекту його організатори за підтримки партнерів, медіа-партнерів та відомих діячів культури, спорту й шоу-бізнесу систематично й регулярно популяризують книгу та читання серед дітей і молоді з найбільш соціально незахищених категорій (вихованців дитячих будинків, шкіл-інтернатів, шкіл соціальної реабілітації), а також створюють бібліотеки і поповнюють їх фонди в дитячих закладах у різних областях України, сприяючи таким чином інтелектуальному й духовному розвитку дітей. За 12 місяців з моменту старту проекту благодійні заходи вже відбулися у 85 закладах у 13 областях України.

Детальніша інформація про проект на сайті: http://www.dity.org.ua/
та за телефонами: 8-067-670-12-75, 8-067-659-63-33




Теги:Катерина Ющенко, книга-дітям, Батурин, гайдамаки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar