реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Дружина Президента читала вголос "Мед для мами"

Катерина Ющенко відвідала Батуринську загальноосвітню школу-інтернат
22 жовтня Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко побувала у Батурині, де відвідала церкву Покрови Пресвятої Богородиці та Батуринську загальноосвітню школу-інтернат.

У заході також взяли участь заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Наталія Білоус, заступник начальника управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Наталя Лещенко, голова Бахмацької райдержадміністрації Чернігівської області Микола Булах, Батуринський міський голова Михайло Іващенко, виконавчий директор Фонду «Приятелі дітей» Інна Тальянц, Голова правління Фонду «Україна 3000» Олександр Максимчук.

Катерина Ющенко оглянула заклад, ознайомилася з умовами проживання вихованців, відвідала заняття, оглянула навчальні класи, поспілкувалася з викладачами і дітьми. Директор школи-інтернату розказала про роботу закладу, досягнення та плани на майбутнє, а вихованці привітали гостей святковим концертом.

У рамках Всеукраїнського благодійного проекту «З книгою – до дітей!» Батуринська загальноосвітня школа-інтернат безкоштовно отримала комплект сучасної української дитячої літератури. Ця школа, а також дитячий садочок «Віночок» та Батуринська загальноосвітня школа стали першими дитячими закладами Чернігівської області, залученими до цього проекту.

Катерина Ющенко вручила керівникам зазначених закладів сертифікати на отримання 650 книжок на загальну суму понад 8 500 гривень. Окрім цього, від імені Фонду «Україна 3000» вона передала Батуринській загальноосвітній школі-інтернату сертифікат на меблі для облаштування актового залу, набори для творчості, футбольні м’ячі та компакт-диски українських пісень та казок. Також подарунки від Фонду «Україна 3000» отримали Батуринська загальноосвітня школа та дитячій садочок «Віночок».

«Я надзвичайно вражена атмосферою тепла і надії, які панують у вашій школі, – сказала, звертаючись до присутніх, пані Катерина Ющенко. – Ми, дорослі, повинні працювати для того, щоб ці діти могли реалізувати себе у житті». Катерина Ющенко закликала дітей читати якомога більше книжок. «Чим більше ви читаєте, тим більше відкриваєте для себе світ», – сказала вона. Після цього пані Катерина прочитала вихованцям школи книгу «Мед для мами».

Заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус від імені голови облдержадміністрації та від всіх жителів Чернігівщини висловила вдячність Катерині Ющенко за велику благодійницьку роботу, що вона проводить задля кращого майбутнього наших дітей, подякувала за тепле материнське серце та турботу, яку вона дарує дітямУкраїни.

Прес-служба облдержадміністрації




Теги:Батурин, Катерина Ющенко, інтернат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar