реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Фотосушать дороги...

В рамках проекту ДемАльянсу – «Icity: Чернігів дружній до тебе» була проведена перша в Чернігові "дорожня" фотосушка. Ідея Фотосушки це - за допомогою фотографій, показати Чернігів в цікавій та нестандартій формі. Продемонструвати різні місця та деталі нашого міста, які ми хочемо змінити.

Перша в серії заходів Фотосушка - показала проблемні місця, приклади бездіяльності місцевих чиновників і певної байдужості чернігівців – які і привели чернігівські дороги до того стану, в якому вони зараз знаходяться.

Фотосушка мала три секції:

Перша секція - це реалії чернігівських доріг, переходів та інших місць як вони є;
Друга секція – це якими ми хочемо бачити чернігівські дороги;

Третя секція – це приклади інструментів за допомогою яких чернігівці можуть контролювати і впливати на ситуацію з дорогами (акції, запити, скарги та ін).

Десятки чернігівців, не дивлячись на вітер, залюбки ознайомились з фотографіями, висловили свої думки та взяли зразки запитів та скарг.

Голова Чернігівської обласної організації партії Демократичний Альянс Ігор Андрійченко пояснив: «метою фотосушки було актуалізувати проблему якості ремонтів чернігівських доріг. Також ми познайомили чернігівців з тим як кожен з нас, навіть особливо не знаючи законів, може контролювати і впливати на стан доріг біля свого будинку або в своєму районі».

Чернігівська обласна організація

Політичної партії «Демократичний Альянс»



Теги:дороги, Чернігів, Демальянс, фотосушка


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А правда життя така:
1. Чим кращі дороги, тим нахабніші наші водятли, тим більше людей гинуть на дорогах.
    За рік наші водятли вбивають на дорогах від 5 до10 тисяч людей і до 40 тисяч людей калічать. 
2. Чим гірші дороги, тим більше вонючих бляшканок з гайками розбивається на них і менше смертей та каліцтв. 
3. Дороги розбивають водятли, а ремонтують їх за кошти всього загалу, тобто за кошти пішоходів - тих, кого водятли вбивають та калічать, кому водятли та їх бляшанки спричиняють незручності. 
4. Найбільших незручностей та дискомфорту жителям Чернігова спричиняють водятли своїми вонючими бляшанками з гайками та собачники своїми псами смердящими, кликастими та гадячими все, що тільки можна загадити.
Чернігів все більше особачується і вонючих бляшанок з гайками в ньому все більше і більше.
avatar