реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

ФОТОРЕПОРТАЖ: нові люди вже серед нас!

Ми, дорослі, дивимося на світ з висоти більш ніж півтора метри. Ми зранку до вечора поспішаємо у справах. Ми заклопотані безліччю проблем. У нас мало на що по-справжньому вистачає часу. Нам одвічно ніколи. Але…

За нами знизу уважно спостерігають допитливі оченята малюків. Нас сканують і старанно копіюють. Завтра ми отримаємо бумерангом все те, що відправляємо в дитячий світ сьогодні. І не думайте, що цього не станеться! Станеться неодмінно!

Як би там не було, а дитячий світ і є світом паралельним. Він — поруч. Він очевидний. Однак він майже недоступний для нашого сприйняття. Це — інший вимір. Інша галактика. Там свої проблеми, свої радощі і свої забаганки. Там час неймовірно розтягнутий зранку до вечора. Не кажучи вже про тижні чи місяці. Ми забули про це? Але…

Ми теж були такими! А вони будуть через кілька років зовсім дорослими. Це – одвічний процес. І варто згадувати про цей світ дитинства не лише 1 червня у День захисту дітей.

Інеса ФТОМОВА

На цих світлинах – миті вловлені уважним фотопоглядом Валерія СЕНЧУКАЧи не диво — наші прекрасні чернігівські малюки! Це — наше завтра.







Теги:Валерій Сенчук, дитячий світ, діти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar