реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Щоденник Літа: Мирон, він же - Мирослав

Цікавий вік 13 років... Сьогодні молодшому - Мирону (якого насправді звуть Мирослав) саме 13.

Інколи я зовсім його не розумію. Інколи, навпаки, здається, що я от приблизно такою ж була в дитинстві. А ще чимало дізнаюся взагалі випадково про те, чим наповнене його життя.

От, наприклад, сьогодні дізналася, що він передивився оті всі не дуже мені знайомі фільми про Всесвіти Марвел та DC. І навіть розуміє різницю між ними. Можливо, для багатьох в цьому немає нічого особливого. Але для мене ці всі Всесвіти (і Вартові Галактики теж) - одна суцільна компанія. Тож сьогодні на честь Дня народження долучилася до цього дивовижного світу. Точніше Всесвіту. Точніше одного з них - DC. Влаштували святковий кіноперегляд "Флеш". Дякую Мирону за компанію.

Але не лише знанням фільмів дивує мене син. Круто те, що він - як багато сучасних дітей - інший, ніж ми. Вільніший, не затиснутий шорами стереотипів, толерантніший, щиріший у проявах емоцій та почуттів. Бажаю, щоб його майбутнє було щасливим. В мирній країні, в рідному місті, у великому гарному світі.

ПС ледве впіймала, щоб сфотографувати. З трохи дурашливим виразом. Не охоче, але фото дозволив розмістити ("в цих ваших фейсбуках")

Ірина ЛОМОНОС



Теги:літо, щоденники війни, Ірина Ломонос, діти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar