реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Флеш-моб проти Президента

25 лютого Прилуцька районна та міська організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" разом з іншими опозиційними партіями провели акцію, присвячену роковинам Януковича при владі.
Акція пройшла поблизу пам'ятника Тарасові Шевченку, що навпроти Прилуцької міської ради. "Свобода" провела флеш-моб "Мені, коханому, все, людям – закони" - В.Янукович"" саме в той час, коли по центральних канал України розпочався телемарафон очільника кремлівської адміністрації на Банковій.

Також інформаційні заходи включили виготовлення листівок на тему невиконаних обіцянок Януковича та його охвістя. Також свободівці тримали плакати з гаслами, якими керується нинішня влада олігархічних кланів.

"Людям час схаменутися і побачити істинну суть злочинно-провокаторських дій Януковича і його команди. За рік свого президентства він уже стільки встиг натворити, що в будь-якій іншій цивілізованій країні народ би вже давно піднявся і оголосив би йому імпічмент.

Не можна пробачати постійні антиукраїнські, антинародні дії владної верхівки. Якщо вони себе так проявили за рік панування в країні, то чого чекати далі від цих будівників-реформаторів?" - прокоментувала акцію-протест депутат Прилуцької районної ради від ВО "Свобода" Вікторія Дротянко.

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО "Свобода"




Теги:антиукраїнство, Прилуки, рік Януковича, свобода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar