реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Фестиваль 40 ух -- наїлися всі!

Головною подією "для народу" святкування Дня незалежності у Чернігові став фестиваль "Сорока ух". Що там було феститвального -- важко сказати, бо головним моментом стало поїдання безплатної рибної юшки. Більше тисячі літрів зварили її за різними рецептами та з'їли.

Чернігівські сайти радісну поширили новину: міський голова Олександр Соколов смачнішої юшки ніколи в житті не їв! О, молодці, догодили очільнику міста! Свято вдалося...

Основним натхненником і організатором свята стала мистецька галерея «Пласт Арт» і її керівник Борис Дєдов.

Оскільки фестиваль національних культур "Поліське коло" практично провалився, бо не викликають у чернігівців захвату ні екзотичні корейські костюми та страви, ні навіть єврейські (точно антисеміти засіли у місті над Десною), бо Чернігів ніколи не був мішанкою національностей, то тепер підказчики влади запропонували простіший рецепт щастя. Фестиваль юшки.

Ще простір для творчості великий -- фестиваль дерунів, шашликів, борщу -- до речі, чомусь забули уже про такий. А був же у Чернігові...

Тобто все, аби не проводити фестивалі, скажімо, національно- визвольних змагань. Хай краще юшку їдять, а то й правда, задумаються про славних предків, які зі зброєю в руках боролися проти зайд за свободу України.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Олександр Соколов, Чернігів, фестиваль юшки, уха, День Незалежності


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
пане Василю, а у Прилуках й того не було, мер привітав, а потім місцеві ансамблі виступали! да й немає що й за що святкувати прилучанам, бо бюджетники уже два місяці без зарплати! ось так отримали вдавану свободу замість економічної стабільності, яка була за коммуняк!
avatar