реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Екс-депутат ВР став першим заступником міського голови

Сьогодні сесія Чернігівської міської ради 34 голосами "за" при 10, що утримаклись, обрала першим заступником міського голови Сергія Андроса -- колишнього депутата Верховної Ради від Партії регіонів, підприємця.

"Сіверщина" вже писала, що в Чернігівській міськраді готуються значні зміни -- зв'язка "Андрос - Шеремет" (секретар місмької ради) почала реалізувати свій план приходу до влади. Після виборів, на яких міський голова Олександр Соколов програв, попри сподівання правлячої партії, розроблено план його усунення. Можливо, шляхом переміщення заступником міністра у Київ, де живе його молода дружина. Як бачимо, план почав реалізуватися.

В той же час, попри припущення деяких оглядачів, у цьому плані нема пункту про майбутнє балотування на посаду міського голови Сергія Андроса -- на цю посаду буде висуватися Олег Шеремет. Хоча план може бути змінений.

Сергій Андрос зробив бізнес на металоломі і зараз має дивіденди від фірми, що обслуговує російський "Газпром". У Чернігові його пов'язують з групою компаній "Вена", хоча доказів цьому і нпе пред'явлено.

Сергій Андрос родом з Макишина Городнянського району. Має грецьке коріння ("андрос" у перекладі -- "чоловік"), чому й брав участь у роботі зібрання греків -- парламентарів з усього світу в столиці Греції -- Афінах.

Фото з сайту "Чиста політика"






Теги:Сергій Андрос, Олег Шеремет, міська рада, Чернігів, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar