реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

"Я буду лоббістом Чернігова" -- Андрос

Народний депутат України від Партії регіонів Сергій Андрос, який нещодавно прийняв присягу, провів першу прес-конференцію у прес- клубі "Чиста політика" разом із секретарем міської ради Олегом Шереметом.

Сергій Андрос наголосив, що не хотів би говорити про політику, а виступає як член бюджетного комітету. Коли він зіслався на брошуру "Рік роботи уряду", хтось із журналістів захмикав. Реакція С.Андроса:" Ничего смешного нет".

Минулого року, за словами народного депутата, Чернігів недоотримав 21 мільйон гривень. А зараз тільки по субвенціях по пільгових перевезеннях, які "пробиває" С.Андрос, область отримає 8 мільйонів гривень і левова частка залишиться у Чернігові. До успіхів правлячої команди він відніс запуск тролейбусів на Масани, виготовлення проектної документації для проїзду на Шерстянку. А його колега по партії О.Шеремет доповнив: проекти реконструкції скверу Богдана Хмельницького, закінчення ремонту першої і другої дитячих поліклінік, є наміри перекласти Красну площу.

Сергій Андрос виступає за повну ревізію всього майна в Чернігові, але "реприватизировать никто не будет". Проте й миритися з тим, що ЧеЗаРа та завод будівельних матеріалів є найбільшими боржниками по зарплаті теж ніхто не буде.

Олег Шеремет підкреслив:" У нинішньої влади є всі можливості реалізувати своє бачення вирішення проблем". Цій владі уже ніхто не заважає -- ні уряд, ні голова обласної адміністрації, з яким працюють в одній команді.

Що ж до майбутнього балотування у Верховну Раду по Чернігову Сергій Андрос був категоричним:" Нет! Баллотироваться по мажоритарному округу Чернигова я не буду!" І натякнув на свій 213 округ (Козелецький), за яким він закріплений уже давно від Партії регіонів.

Василь ЧЕПУРНИЙ




Теги:Олег Шеремет, Чернігів, Сергій Андрос, міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
"До успіхів правлячої команди він відніс ... виготовлення проектної документації для проїзду на Шерстянку."
--------------------------------------------------------------------------------- -------------------
З інші посадові осіби оголошували нещодавно про поставлені завдання щодо розробки декількох робочих варіантів шляхопроводу з вул Щорса через територію підприємств до вул.Текстильників на Шерстянці.
Чи за принципом: "у Греції всьо єсть" ?
avatar