реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чвари в середовищі правлячих: випад проти Соколова

Ще не почалася підготовка до виборів у Верховну Раду, а вже розпочалася підкилимна боротьба у верхівці чернігівського бомонду Партії регіонів за місце у парламенті від Чернігова.

Свідчення цьому -- стаття на сайті "Чернігівський монітор" проти міського голови Олександра Соколова та народного депутата Сергія Андроса. Обидва, нагадаємо, -- регіонали. А сайтом фактично керує Юрій Паперний -- радник голови Чернігівської обласної державної адміністрації, довголітній помічник народного депутата, голови обласної організації Партії регіонів Григорія Маньковського.

"Чули новину? Мера Чернігова посилають кандидатом в нардепи на майбутніх виборах по місту, -- починає матеріал сайт і веде його в стилі спроби фейлетону. -- І вже цілих три команди мерських політтехнологів (які ненавидять одна одну й б'ються до крові за вплив на мера) співають міському голові "діферамби" й малюють йому щасливе та радужне майбутнє у столиці".

Своїх, коли треба, регіонали не щадять:" Кажуть, що місцеві бізнесмени, навіть, готові прогнутися й скинутися (без повернення) грошвою на виборчу кампанію, аби тільки він поїхав від них далеко-далеко. Легалізував би всі свої статки, став багатим й поважним тощо. З однією малюсінькою умовою: аби забув і ніколи не згадував, навіть, назву свого рідного міста".

Сайт регіонального впливу говорить так, як не говорить проти Соколова і опозиція:"Якщо наш мер нічого особливо гарного для міста не робить, а зате говорить, як соловейко ( особливо в передачі "Секс і місто", тьху, "Мер і місто") - до цього вже чернігівці звикли. Про тролейбус на Масани стільки років говорив, що всі (хто не жив в цьому мікрорайоні) були впевнені, що він там давно існує. Мер би ще років десять про цю лінію говорив, але під обіцянку про вступ до лав партії та відсутність іншої кандидатури від партійців - Уряд грошву виділив".

Дістається і народному депутату -- конкуренту Маньковського Сергію Андросу:" Правда, варто сказати, що пан Сергій не тільки для мера старається. Нещодавно, вніс у Верховну Раду законопроект щодо територій пріоритетного розвитку. Аби відновити податкові пільги для підприємців-інвесторів в Ічнянському, Козелецькому, Менському, Прилуцькому та Сосницькому районах. Якщо "проб'є" це питання - купа впливових людей (і не тільки з нашого регіону) - у нього в кишені. І тоді: хоч обласну партійну організацію приватизуй, хоч мерів призначай. Оце життя!"

... Що тут сказати -- на мажоритарних виборах місце від Чернігова одне, а бажаючих регіоналів багато. Але хто їм сказав, що Чернігів голосуватиме за регіоналів?
На фото: регіонал Андрос показує регіоналу Маньковському куди тому йти на наступних виборах...



Теги:Сергій Андрос, Олександр Соколов, вибори- 2012, Чернігів, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Це той Маньковський, що продав музикальну фабрику? Це той Андрос, що торгував металоломом?
avatar
2
Интересно то, что появившись на Мониторе упомянутая статья мене чем через час исчезла с сайта.... Наверное Паперному успели надавать пендосов за несогласованные действия.
avatar