реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Два автомобілі затримано на кордоні

У пункті пропуску «Нові Яриловичі» затримано два автомобілі, що переміщувались через кордон за підробленими документами

З початку року співробітниками Чернігівської митниці спільно з прикордонниками виявлено та припинено 62 випадки переміщення через кордон автомобілів за підробленими документами.

Дві спроби незаконного ввезення в Україну транспортних засобів припинено 27 грудня у пункті пропуску «Нові Яриловичі». У обох випадках за кермом авто знаходились громадяни Молдови, які намагались перетнути кордон по «зеленому коридору». При здійсненні поглибленої перевірки документів, що були надані до митного контролю, співробітники митниці встановили ознаки їх підробки.

За допомогою приладу «СПЕКТР-ВІДЕО-М2» митники встановили, що відбиток печатки на дорученні на право користування автомобілем марки «CITROEN» нанесено за допомогою копіювальної техніки. Подальша перевірка з направленням запитів до відповідних нотаріальних органів Литви підтвердила, що в обох випадках доручення на автомобілі нотаріусами даних бюро не засвідчувались.

Відносно порушників українського законодавства складено протоколи про порушення митних правил. Автомобілі «CITROEN» та «KIA MAGENTIS» затримані. Санкції статті Митного кодексу, яку порушили громадяни, передбачають конфіскацію транспортного засобу та накладення на порушника штрафу у розмірі 100 вартості предмету правопорушення.




Теги:Чернігівська митниця, Нові Яриловичі, контрабада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar