реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Дугін, Арєстовіч, Корчинський

З’явилось відео зі звуком з прес-конференції Корчінского-Дугіна-Арєстовіча 2005 року!
Друзі, це відео гуляє ютубом вже давно, авжеж — зі звуком. Я подивилась його і писала про нього більше РОКУ тому.Я зрозуміла: мало написати коротко про нього і розмістити фото, бо мало хто пішов слухати його, та й зараз мало хто піде, тож зафіксую текстом основні тези, які просували ті херої "антиоранжевих фронтів" та захисту "русскіх національних інтересів" в Україні.

_____
Тези Корчінского:
- Партія «Братство» (Корчінского) не підтримала Ющенка на виборах, «увідєв в ньом руку Вашингтона», а «рука Вашигтона гораздо страшнєє, чєм рука Москви».
- Русскій і укрАінскій язикі очєнь блізкі, особєнно В Донбассє, Луганской області, в Харьковской області.
- Когда Ющенко в Брюсселє будєт просіться в НАТО, ми будєм організовивать акции протєста, в Кієве будут горєть НАТОвскіє флагі!
- Свободниє економічєскіе вибори — ето совєршенний мєханізм пріводіть к власті амєріканскіх маріонєток. Ми — протів свободних дємократічєскіх виборов. Ми — за контрабанду.
- Ми сєгодня в союзє со всемі — кто протів Ющенко і, конєчно, нам би очєнь хотєлось дєйствовать в союзе с Януковічєм!

_____
Тези Дугіна:
- Украіна — ето гєополітічєскій провал росіі.
- Єсть двє сіли: Атлантізма і Євразійства — цивілізация моря і цивілізация суши. Цивілізация моря послєднєіє 15 лєт виігриваєт: она стояла за развалом Вашавского договора, она стояла за развалом совєсткого союза, она стоіт сєйчас за витєснєнієм російського вліянія в постсовєстком пространствє.
- Росія нє может отстаівать своі інтєрєси, єслі у нейо нєт СВЄРХНАЦИОНАЛЬНОЙ ідеологіі.
- Дмітро Алєксандровіч (Корчінскій) любєзно согласілся войті в висший совєт Євразійского двіженія, гдє отстаіваются РУССКІЄ национальниє інтєрєси в Ураіне.
- Еті люді (Корчінскій, партія «Братство», Вітрєнко, Арєстовіч) отстаівают русскіє інтерєси в Украінє нє за дєньгі, а по вєлєнію совєсті, по вєлєнію сердца.
- Рєчь ідьот о «БИТЬ ІЛІ НЄ БИТЬ РОССІІ!»

_____
Тези Арєстовіча (замєстітеля прєдсєдатєля партії «Братство»):
- Із ста студєнтов, коториє пріходілі на Майдан (Оранжевий), оплачєни (Западом) билі только два — актівісти, коториє прошлі спєциальную подготовку (Госдєпом).
- Ето готовілось (Оранжевая Рєволюция Западом) пріблізітєльно с 1998 года, потом 99-й, потом 2001 — акция «Украіна бєз Кучми, связанная с Гонгадзе».
- Ми хотім создать Євразійство — ето проект альтернатіви глобалізации — проект альтернатівного общєства.

Очевидно, що ці блазні робили ці заяви абсолютно свідомо та на кремлівське — фсб-шне бабло.Те, що Арєстовіч зараз розказує, що він тоді представляв українську розвідку — це така сцянина в очі (не підтверджена ніким, звісно), якій жодна притомна людина не повірить.

Те, що Корчінскій розказує сьогодні, що НАТО дійсно тоді створювало небезпеку, бо роззброювало Україну — не краща сцянина в очі, варто перечитати/переслухати ще раз тези, які вони просували.

Варто розуміти, що ці люди дуже потужно — професійно —доклалися до антиукраїнських та русофільських настроїв в Україні, до вибора Януковіча, до просування російських наративів, до розколу всередині України ("Західна" і "Східна", "мовне питання" тощо), до окупації росією українського інформаційного, культурного, політичного простору тощо.

Це не просто "оні билі другого мнєнія і ізмєнілі єго", вони сиділи з відбитим на всю голову шовіністом та фашистом Дугіним, представляючи РУССКІЄ інтереси в Україні (це ж дослівно), камон!

Такі люди навіть не перефарбовуються (хіба що ззовні). Вони не змінюють якісь свої думки, вони можуть змінювати кураторів та риторику, бо це історія не про думки — це про методички і гроші. (Те, що вони постійно говорять про "гроші від Захода на Майдан" — вони говорять про себе, віддзеркалюючи — "гроші від кремля на антимайдан").

А Дугін і сьогодні, до речі, не приховує своєї симпатії до Арєстовіча, називаючи його чи не єдиним "адекватним" в Україні.

Як же гидко пригадувати, що цей чорт був "заспокійливим" голосом від української влади під час повномасштабної навали росії на Україну.

Бо він повинен не заспокоювати, а почати, нарешті, тригерити та відштовхувати — відчужувати! Бо це голос чужинця, який "зубами тримається за Україну" (його цитата).
Варто, нарешті, повибивати йому ці зуби.

Оксана БАЙЛО



Теги:українофоби, Дугін, корчинський, Арестович, Оксана Байло


Читайте також



Коментарі (0)
avatar