реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Доставка продуктів на дім та в офіс від Zakaz: головні переваги

Важко уявити собі сьогодення без онлайн-шопінгу з доставкою. Замовити на інтернет-ресурсах можна що завгодно – від парфумів до будівельних матеріалів. Завдяки оперативним кур’єрським службам стало можливим перевезення навіть продуктових наборів з обмеженим терміном придатності в усі куточки України. Купувати товари звичних торгових марок з улюбленого супермаркету, не виходячи з дому можливо завдяки онлайн-платформі Zakaz. На сайті можна порівняти ціни в усіх відомих мережах та купити товари різних груп – м’ясо, ковбаси, сири, заморозку, бакалію, алкогольні та безалкогольні напої, побутову хімію та засоби особистої гігієни. Серед основних переваг віддалених закупівель варто відзначити:

  • можливість заощадити вільний час, адже формування кошика займає лічені хвилини;
  • зручну навігацію сайтом, що сприяє швидкому пошуку потрібної позиції на сторінках каталогу;
  • відсутність черг на касах;
  • доступність вибору способу оплати – готівкою чи банківською картою;
  • дбайливе пакування крихких товарів – яєць, свіжих фруктів і ягід, кондитерських виробів тощо;
  • можливість перекласти турботи про транспортування і підйом важких пакунків на поверх на плечі кур’єрів.

У гарної господині завжди багато справ по дому. Однією може стати менше, якщо замовити все необхідне для дому в одному місці. Немає потреби йти до магазину чи то в погану погоду, чи то з маленькою дитиною, чи то після важкого робочого дня – комплектувальники замовлення, пакувальники та співробітники кур’єрської служби зроблять все замість вас. Скористайтесь такою можливістю за допомогою мобільного пристрою у вільну хвилинку – ви будете задоволені сервісом платформи Заказ.

Доставка в офіс не забариться в усі куточки Києва

Переважна більшість покупців замовляє товари з інтернет-магазину на дім. Проте для служби доставки важлива точність вказаної адреси, а що саме там розташоване – ваше житло чи офіс, питання непринципове. Кому може знадобитися доставлення на роботу? Багатьом категоріям покупців:

  • керівникам відділів для закупівлі канцелярського приладдя та побутової хімії;
  • менеджерам для організації корпоративних свят;
  • співробітникам, що не взяли перекус з дому;
  • тим, хто запрацювався допізна та не встигає зайти до супермаркету.

Не питання, де купити продукти з доставленням, адже на сайті Zakaz діють найвигідніші умови роздрібних та гуртових продажів. Приваблива вартість транспортування приємно вас здивує, оскільки вона залишається однією з найнижчих у Києві. Щоб закупівлі стали ще більш вигідними, згуртуйтесь з колегами, сусідами чи друзями та розділіть витрати порівну. Перевіряйте доступність послуги доставки у вашому регіоні на сайті, можливі тимчасові обмеження в столиці та інших містах.

За матеріалами: zakaz.ua




Теги:доставка продуктів, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar