реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Дорога машина для чернігівських ветеринарів

Позашляховик Hyundai Santa Fе купує Чернігівська державна лабораторія ветеринароної медицини -- про це повідомляє сайт "Українська правда" з посиланням на офіційні джерела. Для чого ветеринарам така дорога машина?
Оголошення про проведення тендера на покупку Hyundai Santa Fе для ветеринарів уже розміщено в офіційному віснику.

Взагалі, як пише "Українська правда", більше інших на закупівлю парку дорогих машин витратять підлеглі міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова. На початку липня міністерство оголосило про проведення тендера на закупівлю чотирьох автомобілів Е350, чотирьох автомобілів Audi А6 і 12 машин Toyota Camry.

Тільки чотири німецьких Mercedes обійдуться державному бюджету більш ніж в 2 млн. грн. Вартість Audi А6 коливається від 35 тис. до 73 тис. євро.

Вже придбали нову машину для Центра державного земельного кадастру. Так, 13 липня 2010 року хмельницька філія відомства придбала автомобіль Hyundai Santa Fе. Як повідомив перший заступник начальника філії Олександр Кузьменко, покупка обійшлася в 230 тис. грн.

"Автомобіль потрібний для виконання робіт, у тому числі робіт у полі", - пояснив необхідність придбання джипу чиновник.

При цьому він не зміг пояснити, чому знадобилася саме така машина, а не, скажімо, позашляховик Shevrolet Niva, що коштує вдвічі дешевше.




Теги:мерседес, ветеринари, держзакупівлі, Хюндай, мвс, ауді


Читайте також



Коментарі (0)
avatar