реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

До розміщення екс-міністра в колонії готові!

Перед очікуваним переведенням у Макошинську колонію колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка виправний заклад відвідала поважна делегація.

У рамках моніторингового візиту Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська разом із Представником Уповноваженого з питань реалізації національного превентивного механізму Юрієм Бєлоусовим відвідала Менську виправну колонію № 91.

Під час візиту Валерія Лутковська і Юрій Бєлоусов зустрілися з керівництвом колонії та ознайомились з умовами тримання та поводження з особами, які відбувають покарання у колонії, а саме – санітарний стан приміщень, стан надання медичної допомоги, регулярність та тривалість прогулянок на свіжому повітрі, умови праці тощо. Крім цього, були відвідані відділення карантину, діагностики та розподілу, сектор максимального рівня безпеки, дисциплінарний ізолятор і приміщення камерного типу.

Також Уповноважений та її представник відвідали кімнати для короткострокових і довгострокових побачень, приміщення для зустрічей з адвокатами та приміщення медичної частини.

Рекомендації щодо покращення умов тримання та поводження були надані керівництву виправного закладу.

Менська виправна колонія № 91 знаходиться в Чернігівській області і є єдиним виправним закладом, де відбувають покарання колишні працівники правоохоронних органів
.



Теги:Колонія, Лутковська, Менський район, Юрій Луценко, Макошино


Читайте також



Коментарі (0)
avatar