реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

У тюрмі визнали Луценка здоровим

Тюремні лікарі запевнили, що в екс-голови МВС немає захворювань, які могли б звільнити його від подальшого відбування покарання. Медики відзначають, що адвокати вигадують Луценку хвороби.

З медичної точки зору підстави для звільнення Юрія Луценка відсутні. Про це начальник сектору охорони здоров'я управління ДПтСУ в Чернігівській області Світлана Волкова повідомила під час перерви у судовому засіданні, яке сьогодні проходить у Менській виправній колонії, передає ZN.UA.

«Я хочу підкреслити, що стан здоров'я пацієнта задовільний, а такий діагноз, як цироз печінки, у нього взагалі відсутній. І знаєте, більшість із тих діагнозів, які сьогодні лунали від адвокатів, пацієнт не має і ніколи не мав. Тому я здивована тим, звідки і навіщо адвокати вигадують Луценку відсутні у нього хвороби», — сказала вона.

За словами лікаря, Ірина Луценко просила про включення до складу медичної комісії МОЗ певних рекомендованих нею фахівців. «Всі вони, а це 5 висококваліфікованих медиків, професорів, були включені до складу комісії. І всі вони підтвердили висновки, які були зроблені раніше чернігівськими лікарями», — уточнила вона.

Начальник сектору охорони здоров'я управління ДПтС Чернігівської області також зазначила, що стан здоров'я Луценка задовільний, і він перебуває під постійним наглядом медперсоналу, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

«Відсутні будь-які скарги від нього на роботу медиків колонії, зараз він отримує все призначене та рекомендоване йому медикаментозне лікування, а інформація про неотримання пацієнтом протягом 20 днів ліків взагалі не відповідає дійсності», — сказала лікар.

Вона також додала, що в Луценка не діагностовано жодного захворювання, які входять до переліку хвороб, що є підставою для подання до суду матеріалів про звільнення засудженого від подальшого відбування покарання.
«Насправді, такі проблеми зі здоров'ям, як у Луценка, має кожен другий українець», — додала вона.

Регіон






Теги:Колонія, Юрій Луценко, суд, Макошино


Читайте також



Коментарі (0)
avatar