реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Дні 242-265

Хто вам заважав?
Пропагандистка сімоньянчиха нещодавно фантазувала на дєнь народного єдінства (аб'юзерське свято, де народ-колонізатор переконує народи колонізовані, що вони суть одне), як вони приїдуть знову у Київ, їстимуть черешні, задивлятимуться на Оксан і співатимуть українських пісень. І мене, звісно, бомбануло. Бо до 2014 року - хто вам заважав усе це робити? Хто вам заважав приїжджати в Україну (без віз і закордонних паспортів), їсти вареники та черешню і грітися на сонечку? Невже дискомфорт від необхідності міняти рублі на гривні і споглядання поодиноких вивісок українською був настільки сильним, що ви тепер обстрілюєте Київ ракетами?

Сьогодні знову накидали нам "подарунків", ще G20 закінчитися не встигла. Кілька годин повітряної тривоги, влучання в житлові будинки та об'єкти енергетики. Ще й Польщі перепало. Йо...і собіратєлі зємєль. Краще б марки збирали. Воістину, ніхто не зробив стільки для зміцнення української самосвідомості, скільки путін.
В людей, що сидять без світла, інтернету і води, любові до росіян не додається.

Найбільший дискомфорт для мене - відсутність вуличного освітлення. В тренді ліхтарі і світловідбиваючий одяг.
Втім, містяни пристосовуються. Все ж таки війна триває дев'ятий місяць, і розгубленості перших днів вже давно немає. Нещодавно годину ходила по секонду, в якому бадьоро торохкотів генератор. Купила теплий домашній костюм для зими і пару футболок на літо - моє магічне мислення каже, що якщо до літа готуватись, то воно в мене точно буде)). Інші магазини і аптеки теж працюють від генераторів.

Відсвяткували звільнення Херсона. Найбільша наша перемога з часів війни. Щастя просто! ЗСУ - супермени.
Бережіть нерви, електроенергію і один одного.
Обіймаю!

Тетяна КУЗИК



Теги:Тетяна Кузик, Сімоньян, щоденники війни, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar