реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Дякую куму Путіна за Суворова!

Представник "Опозиційної платформи - За життя" ,кум путіна Віктор Медведчук прокоментував знесення пам'ятника російському полководцю Суворову в Києві.

Цитую глашатая путіна: "Закликавши Суворова "на вихід", В'ятрович ‒ маніакальний борець з пам'ятками ‒ вкотре продемонстрував убогість духу та убогість розуму. Втім, коли русофобія і маніакальна ненависть до всього, що хоч віддалено пов'язано з Росією, стають ідеєю фікс, іншого чекати не доводиться. У В'ятровича, який живе за принципом "зруйнуємо до основи, а потім…", декомунізація ‒ це не просто нав'язлива ідея, це діагноз. Найжахливіше, що такі ось кириленки-в'ятровичі, які знищують історичну та культурну спадщину під схвальні вигуки і ритуальні танці ура-радикалів, завдають непоправної шкоди Україні, її іміджу на світовій арені".
Ну що ж. Дякую куму путіна. Це визнання, це як похвала, якщо з його вуст. Відтепер ще більше поважатиму В"ячеслава Кириленка і Володимира В"ятровича. Респект!!!!

П.С, Суто довідково.Інфа, яку НІКОЛИ медведчуки не розкажуть. Російський полководець Суворов був безпосереднім учасником придушення Коліївщини ‒ козацько-селянського повстання на Правобережній Україні 1768‒1769 років. Під керівництвом Суворова 1778 року відбулася насильницька депортація з Криму до тодішньої Азовської губернії Російської імперії понад 30 тис. кримських християн (греків і вірмен), внаслідок якої загинуло близько половини переселенців. Суворов причетний до винищення частини ногайців ‒ народу, який у XVIII ст. населяв землі Північного Причорномор’я – території південних областей сучасної України. У 1794 р. очолюваний Суворовим російський каральний корпус придушив польське визвольне повстання на чолі з Тадеушем Костюшком. З «героїчного» пантеону Російської імперії ґлорифікована історична постать та культ Суворова були успадковані радянською пропагандою.

Олег ПУСТОВГАР



Теги:Суворов, В'ятрович, демонтаж пам'ятників, Олег Пустовгар


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Якщо дебіли зносять пам'ятники людям, завдяки яким Україна приросла територіями, тільки тому що ті російські, то напевно і землі повернути треба. Мракобіси майдануті!
avatar
2
А завдяки Суворову Україна приросла Хотином - північним форпостом Туреччини! Порівняйте, де Стамбул, і де Хотин! А турки грабували країну, як нинішні "патріоти". Так, що, не треба лаяти медведчуків - ви НЕ КРАЩЕ!!!
А в'ятровичів у поважаючих себе колах істориків зовсім не поважають - за підтасування фактів, за оману, за брехню. Отакі справи, малята.
avatar