реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чому ми переможемо

Скільки? 150 000... 300 000... чи мільйон? Скільки треба знищити московитів, щоб московія зупинилась?
Дехто стверджує, що московити незнищенні, бо вони не рахують втрат. А людського ресурсу у них багато...
Тільки такі роздуми спростовуються історією.

Під час другої світової у них ресурсу людей було набагато більше, ніж зараз. Але вони ледь не зазнали поразки і перемогли лише завдяки тому самому ленд-лізу з США.

Хтось каже, що вони вміють воювати так, як ніхто інший. Дехто навіть Суворова згадує як приклад "руцкава ваєннава гєнія". Але найбільше досягнення Суворова - перехід через Альпи, коли він втратив половину свого війська і, чомусь історики не згадують, що цей самий перехід був звичайною втечею з ганьбою..., з втратою всієї артилерії та обозу.

Тому вміння воювати у московитів ніколи не було. Вони перемагали випадково, обманом, підкупом та брехнею. Та й перемоги їх здебільшого над мало цивілізованими народами. І єдиний народ, який вони справді перемогли - українці.Та історичні документи не згадують, як саме вони перемогли українців. Навіть самі українці не дуже уявляють цей історичний процес. Нема фактів, доказів, документів, артефактів...

Та є дещо, що вони навіть зараз намагаються використати. Цю "зброю" вони вважають найголовнішою та найдієвішою. І ця зброя - братерство. Саме братання, з подальшою зрадою та обманом є зброєю, яка перемогла українців колись дуже давно.

Але тепер ця зброя тане і майже зникла. Вона не діє, вона спростована і не має підживлення.Саме тому ми, через століття нарешті здатні перемогти.

І ані чисельність їх війська, ані вдавана військова майстерність - ніщо їм не допоможе.
Ці процеси історичні і ніхто їх не змінить. Часи змінились, та й ми... не такі, як були колись. Хоча ще багато попереду... дуже багато.

Анатолій ЯРОВЕД



Теги:Суворов, Анатолій Яровед, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar