реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Дітям – іграшки, а депутатам – різки

У Прилуках за ініціативи депутатів міської ради від ВО «Свобода» відбулася благодійна акція «Подарунки від Миколая». У рамках цієї акції відбувся збір іграшок для вихованців дитячого будинку «Надія».

Керівник фракції ВО «Свобода» у Прилуцькій міській раді Дмитро Барнаш зазначив: «Кожна дитина вірить у чудеса і на День Святого Миколая шукає подарунок під своєю подушкою. Зазвичай усі батьки своїм обов’язком вважають передати своїй дитині так званого «миколайчика». Ми ж хочемо передати подарунки тим дітям, які ростуть без батьків. Адже вони, як і всі інші, чекають на своє маленьке диво.»

В ніч на день Святого Миколая святий розносить подарунки та підкладає їх під подушку лише слухняним дітлахам. Діткам, яких аж ніяк не назвеш слухняними, - депутатам Верховної Ради України, прилуцькі свободівці подарували різки, відправивши їх поштою.

«Тим, хто цілий рік пустував, святий Миколай завжди підкладає під подушку різочку, як попередження на наступний рік. «Свобода» закликає нардепів схаменутися і припинити наступ на українство. Бо скоро під Верховну Раду прийдуть українці і вже не з різочками…» - прокоментувала дану акцію заступник голови Прилуцької «Свободи» по роботі з молоддю Лариса Лавренчук.

Прес-служба Прилуцької міської організації ВО»Свобода»




Теги:Прилуки, святий Миколай, Л.Лавренчук, свобода, Верховна Рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar