реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Дітей АТОвців не пустили на виставу у драмтеатр

Чернігівські театрали все ніяк не знайдуть спільної мови з АТОвцями. Черговий скандал за участю волонтерів та академічного музично- драматичного театру.

Після попередніх випадків з пікетуванням концертів зірок, котрі їздили з виступами в Росію вже після початку АТО, як-то Лобода чи Потап та Настя, представники театру самі звернулися до «Жіночої сотні Самооборони» з пропозицією надавати квитки на різні постановки.

Спочатку керівництво виділяло певну кількість запрошень, які розподіляли серед вояків. Та це було не зручно ні волонтерам, ні АТОвцям. Домовившись з керівництвом, у «Жіночій сотні» склали списки тих, хто бажав відвідувати театр і передали керівництву.

Деякий час все працювало відмінно, місця були зарезервовані й бійці з сім’ями відвідували вистави. Та надовго домовленості не вистачило. Декілька сімей АТОвців прийшли з дітьми на передноворічну виставу, де їх поставили перед фактом: місць немає.

Волонтерці «Жіночої сотні» Світлані Корольовій представники театру цей випадок пояснили аншлагом. Мовляв, місця передбачені АТОвцям розкупили через Інтерент. Та чому дітям не запропонували приставні стільці, чи то завжди вільну віп-ложу, ніхто відповідати не збирався.

Та ось волонтерам став відомий доволі цікавий факт. «Ввечері я дізналась, що районні депутати задарма отримали запрошення на виставу. Виходить, для АТОвців немає місць, а для депутатів місця є», - каже Світлана Корольова.

Тож цілком можливо, квитки на місця передбачені АТОвцям роздали чиновникам. Принаймні, ні підтвердити, ні спростувати цю версію журналістам телеканалу «Дитинець» не вдалось. Від зустрічі з журналістами генеральний директор театру Сергій Мойсієнко відмовився, посилаючись на зайнятість. Втім у телефонному коментарі сказав, що про інцидент йому нічого не відомо і бути такого взагалі не могло.ПіК



Теги:Чернігівський театр, АТО, волонтери


Читайте також



Коментарі (0)
avatar