реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Діями ФСБ я задоволений...

Колись ще в шкільні роки довелося подорожувати з групою київських архітекторів по Узбекистану. В Хіві екскурсовод розповідав історію чому залишився незакінченим гігантський мінарет Кальта-Мінар, який мав стати чудом для всього ісламського світу. Правитель так боявся, що архітектор може втекти до конкурентів і збудувати в них щось подібне, що велів розправитися з зодчим, не чекаючи завершення робіт навіть на чверть. Виявилося, що секрети будівництва згинули разом з талановитим автором і ніхто продовжити роботи вже не зміг. Так і стоїть в історичній частині міста дивна громіздка й курдупа вежа, яка вражає не лише своєю незавершеністю, але й тупістю деспота. Хоча це може бути й легендою.

Але нема таких видів тупості й деспотії, яких би не повторили дегенеративні рашики. Вони дуже нахвалялися перед світом своїми гіперзвуковими ракетами із серії "аналоговнєт". Світ якось не дуже злякався. Тоді вони ще в березні демонстративно ніби запустили пару з них по нашій території. Одну в бік Делятина на Прикарпатті, де вона мала б знищити склад ракет, але чомусь не сталося жодної детонації. А іншою знищили великий курятник на Харківщині. На сьогодні вартість такої ракети оцінюють в пару десятків мільйонів доларів(!!!) Прорвалася інформація, що насправді нема в них поки завершених гіперзвукових ракет. Але є спеціальний Інститут теоретичної і прикладної механіки сибірського відділення академії наук. І є там єдиний на рашці провідний розробник гіперзвукових ракет А.Шиплюк.

Ну, вже нема. Каби чєво нє вишло, бо ж може спокуситися й передати секрети ворогу, його звинуватили в держзраді й відправили в Лєфортово. І дуже я сумніваюся, що там він отримає умови для продовження конструкторської роботи. Шиплюк уже третій від початку літа учений, звинувачений у зраді й арештований. Мабуть, що не останній. І в даному випадку діями рашистського фсб я цілком задоволений.

Тарас ЧОРНОВІЛ



Теги:режим Путіна, ракети, фсб, Тарас Чорновіл, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar