реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Депутатів від "Фронту змін" просто розстріляли. Як у кіно

Перший заступник голови парламентського комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль надав подробиці резонансного нападу на депутатів партії "Фронт змін" в Чернівецькій області, повідомили УНН в прес-службі депутата.

"Власне, сам інцидент розпочався в селі Чортория Кіцманського району Чернівецької області – під час святкування ювілею Івана Миколайчука, - заявив Геннадій Москаль. – Саме під час цього заходу група невідомих почала агресивно поводити себе стосовно депутата Вижницької райради Віталія Гараса та до його брата – депутата Вашківецької міськради Юрія (обидва представляють політичну партію "Фронт змін")".

За словами Геннадія Москаля, за допомогою місцевих жителів конфлікт було локалізовано, а брати поїхали в місто Вашківці і в одному з кафе почали дивитися футбольний матч.

"В той же час в Вашківці приїхала група з 17 чоловік, озброєна газовою, а також пневматичною зброєю, частина якої була перероблена для використання дрібнокаліберними кулями, - уточнює Геннадій Москаль. – Вони знайшли в кафе, де знаходилися брати Гараси та їх приятель, колишній працівник правоохоронних органів Роман Ставчанський, та почали безпричинну стрільбу, в результаті якої Роман Ставчанський був вбитий, а брати Гараси отримали важкі тілесні ушкодження, після чого були доправлені до реанімації".

Геннадій Москаль також заявив, що тілесні ушкодження отримали й інші відвідувачі кафе, частина яких була госпіталізована, а іншим надали медичну допомогу на місці. "Наприклад, депутат Чернівецької облради від "Нашої України" Іван Шевчук отримав поранення в око", - додав народний депутат.
Джерело: УНН



Теги:Фронт змін, Чернівецька область, банда


Читайте також



Коментарі (0)
avatar