реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Депутати вимагають розпустити Ніжинську міську раду

30 листопада повинно було відбутися продовження 35 сесії Ніжинської міської ради, але вже втретє депутати не приходять на сесію.

На останню сесію Ніжинської міської ради виносилися важливі питання, які напряму пов’язані з вирішенням проблем Ніжина. В тому числі на сесію виносилися бюджетні питання, від яких залежить виплата заробітної плати працівникам бюджетних установ міста.

Депутати міської ради в черговий раз не змогли зібратись в необхідній кількості для того, щоб відбулося відкриття сесії й щоб вирішити ті питання, які накопичилися за останні місяці. На сесію прийшло 25 депутатів.
Склад міської ради нараховує 50 депутатів, тому за відсутності кворуму сесія навіть й не відкрилася. Одні депутати пропонували почекати іще трішки, може ще хтось прийде, а інші говорили -- треба сесію перенести на іншу дату.

Депутат Ніжинської міської ради Багрінцев Максим сказав: «Якщо депутати деякі не хочуть приходить на сесію з особистих мотивів й деякі не хочуть сумлінно, добросовісно та конструктивно працювати для людей та громади, тому треба міському голові розпустити Ніжинську міську раду 6 скликання й призначити нові вибори».

Також депутат Багрінцев Максим сказав: «2 роки працює міська ради 6 скликання й систематично сесії зриваються певними депутатами, які не хочуть працювати й протидіють стабільній роботі міської ради. Досить вмовляти та переконувати деяких депутатів, щоб вони ходили на сесію, варто розпустити міську раду».

Як вдалося дізнатися думку мера м. Ніжина, він сказав: «Якщо й надалі депутати не будуть збиратися на сесії, я видам розпорядження й призначу нові вибори міської ради».

4 грудндя на 11 годину призначена чергова сесія Ніжинської міської ради.

Детальніше на відео: http://www.youtube.com/watch?v=alqAKV9xQsE&feature=youtu.be

Олександр РОЗИНСЬКИЙ



Теги:самоврядування, розпуск сесії, міська рада, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar