реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Самоврядування мікрорайону м'ятної станції

Під головуванням секретаря Прилуцької міської ради Анатолія Шамрая відбулася звітно-виборна конференція членів територіальної громади комітету самоорганізації населення №4 мікрорайону М’ятно-дослідної станції, яка проходила в адмінприміщенні Дослідної станції.

Для участі в конференції зареєструвалося 280 жителів мікрорайону, хоча представництво від вулиць та багатоквартирних будинків відповідно до протоколів мали б забезпечити 79 делегованих представників. На конференції були присутні депутати та посадовці міської ради. Повідомляє про це сайт Прилуки

Світлана Задорожня – голова комітету самоорганізації населення №4 прозвітувала про роботу за 2010-2015 роки. Звіт Світлани Задорожньої доповнили члени комітету Ольга Малюга, Валерій Дорошенко, Анастасія Ярмак, жителі мікрорайону Володимир Білаш та Микола Кузьменко. Учасники конференції більшістю голосів визнали роботу комітету самоорганізації населення задовільною.

На посаду голови комітету претендували Світлана Задорожня, Тетяна Пасічник та наймолодший, 18-річний Павло Булах. Кожен з претендентів виступив зі своєю програмою розвитку мікрорайону.

За результатами таємного голосування переконливу перемогу здобула Світлана Задорожня, яка 12 років поспіль з перших днів утворення очолювала комітет самоорганізації населення мікрорайону. За Світлану Задорожню віддали свої голоси 140 учасників конференції, за Павла Булаха – 58, за Тетяну Пасічник – 38.

Для організації дієвої роботи учасники конференції обрали комітет самоорганізації населення в кількості семи чоловік, які працюватимуть на громадських засадах.



Теги:самоврядування, Прилуки, м'ятна станція, міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar