реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Депутати відлітають: аеропорту Бориспіль не вистачає

У міжнародному аеропорті "Бориспіль" закінчилися місця для приватних літаків народних депутатів, заявив голова регламентного комітету Верховної Ради, регіонал Володимир Макеєнко.
"Ми хіба бідні?! Вийдіть, подивіться на вулицю Грушевського – на яких машинах їздимо. Приїдьте в аеропорт Бориспіль. Керівництво аеропорту каже: немає де ставити приватні літаки від усіх фракцій", - сказав Макеєнко.

За словами нардепа, наразі щоб потрапити у владу, стоїть шалена черга охочих, не найпростіших і не найбідніших людей. Влада дає багато можливостей, і в матеріальному плані також, починаючи від недоторканності, дипломатичного паспорта, якогось неофіційного лобіювання, розповів Макеєнко.

"Знайдіть хоч одного, хто б добровільно відмовився бути міністром, прем'єр-міністром, депутатом, губернатором, мером. Тому що люди розуміють, що вони хочуть. Маючи маленьку пекарню, за все життя заробиш те, що при владі можна заробити дуже швидко – за день, за місяць", - сказав регіонал.

Як повідомлялось, щоб потрапити до Верховної Ради на виборах 2012 року по "мажоритарці", необхідно заплатити від 1 до 5 мільйонів доларів.

Нагадаємо, парламентські вибори в Україні відбудуться в кінці жовтня 2012 року. Відповідно до закону "Про вибори народних депутатів України", прохідний бар'єр у Раду для партій збільшується з 3% до 5%.

ТСН



Теги:депутати, Верховна Рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar