реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Комісія трешу і фортифакацій

Парламент створив ТСК з фортифікацій і дронів. Ми добивалися цього півроку, але дотиснули лише блокуванням.
Сьогодні відбудеться перше засідання Комісії.

Так, її головою слуги делегували сценариста кварталу, на додачу до нього Лізу Богуцьку, там є 2 ОПЗЖиста, вірних друзів монобільшості, бо ОПЗЖ заборонені тільки на папері. Але в ТСК є наші Михайло Бондар, Роман Костенко, Сергій Рудик, які точно зможуть використати механізми комісії для вирішення проблеми з дронами і фортифікаціями. Так, Банкова делегувала туди від слуг максимально трешовий склад і прагне дискредитувати ТСК на старті, але ми зробимо все, аби комісія розібралася з конкретними питаннями: чому держава закуповує і передає в підрозділи неякісні дрони по завищених цінах і хто провалив будівництво фортифікацій, а хто на цьому заробив.

Також наступний пленарний тиждень має початися з церковного закону. Бо ця дружба "слуг" і ОПЗЖ вже півроку дозволяє їм блокувати винесення проєкту в залу. Ви ж бачили, як пан Бойко вірним бодігардом ходить за Стефанчуком.

«ЄС» попереджала колег по парламенту, що ми вдамося до блокування, якщо вони і далі гратимуть варʼята з ФСБшною церквою. На жаль, в "слуг" і ОПЗЖ є плани тягти з забороною московських попів і відправити закон на повторне друге читання. Відразу хочу попередити, що ми не дамо затягувати процес. Воно і так вже непристойно довго триває. Як і реальна заборона ОПЗЖ, які відверто піднімають голову і відчувають себе дуже впевнено в парламенті.

Вчора трапилося ще дві знакові подіі. Всі фракції ВР, окрім "Європейська Солідарність" засудили блокування як непарламентський метод:)

А Нацрада заборонила використовувати слова «орки» і «русня», бо це ранить тонкі душі окупантів.

Я можу сказати тільки одне. Ми і надалі будемо застосовувати всі методи, аби нагадати слугам і ко, що ми парламент воюючої країни. А окупантів називатимемо так, як вони того заслуговують.

Ну, й наостанок. Без переформатування більшості в ВР і надалі працюватиме коаліція слуг і ОПЗЖ і це матиме страшні наслідки для країни.

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:Стефанчук, Ірина Геращенко, Верховна Рада, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar