реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Депутати говорять, що міського голову Ніжина облили заслужено

21 вересня сесія міської ради почаляся незвично. Депутати Ніжинської міської ради не встигли затвердити порядок денний, як на сесію зайшла досить відома журналістка та кандидат у народні депутати України Ірма Крат, яка підійшла до мера м. Ніжина М. Приходька та облила його з відра брудом.

Сама журналістка Ірма Крат сказала, «що такі дії -- її відповідь на те, що мер м. Ніжина поширив проти неї не правдиву інформацію, про її приватне життя, цим самим образив її гідність та посягнув на її журналіську репутацію». Після цієї події, як мера м. Ніжина М. Приходька облили, він встав й пішов з сесії, ніхто не вийшов його захищати це говорить про те, що М. Приходько не користується авторитетом серед своїх колег та депутатів міської ради. Всі депутати знають, що М. Приходько постійно в своїх висловлюваннях говорить неправду мешканцям м. Ніжина й постійно обливає брудом кожного депутата та працівника виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

М. Приходько створив відповідну газету, яка за його вказівкою фінансується Ніжинським комунальним ринком, в цій гезеті працює певна людина, сам М. Приходько для цієї людини створив всі життєві блага й оточив всіма метеріальними ресурсами ця людина перебуваючи в житттєвій залежності та працюючи у тій газеті, яка орієнтована на чернуху пише не правду й обливає всіх, в тому числі депутатів, як представників громади брудом.

Мер м. Ніжина сам створив на території громади воювничі настрої та політичне протистояння й за те, що він обливав всіх брудом, то сам накликав на себе такі настрої й призвів до того, що його самого добряче облили брудом.
Й як же не згадати відому життєву істину: «У житті нічого не проходить безслідно»! Вчинок Ірми Крат є героїчним та мужнім тому, що людина що сіє те й хай пожинає!
Свобода слова та пюралізм думок повинні бути, але ніколи не слід переходить межу, мер м. Ніжина перейшов межу й отримав гідну відповідь.

Нагадаю, зараз стосовно мера м. Ніжина М. Приходька триває судовий процес: М. Приходько обвинувачується за ст. 368 Кримінального кодексу України за хабарництво у особливо великих розмірах, М. Приходьку загрожує покарання, у вигляді 12 років позбавлення волі та заборона права займати державні посади.


Максим БАГРІНЦЕВ, депутат Ніжинської міської ради



Теги:Ірма Крат, М.Приходько, міська рада, Ніжин


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Максим, когда ты уже перестанешь писать бред? Ирма (которая живёт в Гадяче) обыкновенная проходимка, которая отрабатывает деньги, заплаченные Ступаком и Походней, тебе это прекрасно известно, за такие хулиганские действия уголовное дело возбуждено как раз против Ирмы Крат, это тебе тоже хорошо известно, и это именно Ирма в своём блоге и своей газете клеветала на все стороны о чем знает и не знает. Так вот, учитывая её предыдущие выпады в сторону начальника милиции Шипилова, этой вашей героине светит как минимум условный срок, думаю, что к хулиганке ей добавят еще угрозу жизни (кричала, что обольет бензином и сожжет), а это уже совсем другая история, так что, надеюсь, у тебя есть для неё сухари и телогрейка? Пригодятся, поверь.
avatar