реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Дарунок від "Укрпошти" на День вчителя

Тепер я вже чітко розумію, що з "Укрпоштою" на селі, куди приїхали пріснопам'ятні авта, замість місцевої поштарки, покінчено.

А царина життя, яка тривалий час значилась серед авторитетних ( було, що навіть креативні однострої носили листоноші!), віднедавна нахабно розтоптана "рєхварматарамі".

Сьогодні у рідному селі пішов до крамниці купити хліба, а там ще й мамину газету "Гарт" за 27 вересня продавчиня подала зі столу у торговельній залі. Пояснила, що завезли, кому не встигли рознести!? Мовляв, нехай забирають покупці, як за хлібом прийдуть.

Ну що тут додати? Звичайно, що я прогнозував сей бардак у вигляді афери одразу, як почув про намір діячів у області. Одначе, не вистачало дрібниці- впевнитись на особистому прикладі у великому хаосі, принесеному в мій край безсовістними особами, які, на жаль, у наш час визначають життя.

Дивує позиція всіх ВЛАД!? Адже чітко знаю, що там, де всілякі голови, від області й до низу мають силу й авторитет, подібний абсурд існувати б не міг.

Ганьба всім, хто допустив сю гидоту, хто терпить її і хто не перекриває подальшу ходу негідникам. Уявляю, що буде з пенсіями! Як функціонуватиме " рєхвармація" взимку. Хоча, вони знають, що роблять. Головне- знищити не тільки напрацьовану систему, яку, як би комусь не хотілось , але замінити нема чим!Та й чи потрібно змінювати? Одним словом, яким се дурнем треба жити на Землі, щоб намалювати у своїй свідомості картинкц, як 70-90 річні мої земляки йтимуть за 1- 3 кілометри до приїхавшої раз на тиждень( дивись оголошення) дорогої "тачки"!?

Ось так і лежатимуть місяцями гарти, вісники, ...у магазині. Хоча, як мені відкривають свої думки селяни, передплачувати на наступний рік, за такого розкладу подій, стане хіба що наївний чи стомлений життям ентузіаст.

Ось і приніс я своїй матері -90- літній вчительці, напередодні її професійного свята щедрий дарунок від шановної Укрпошти- передплачене видання з затримкою на 9 днів. Успіхів вам, друзі!

Борис ДОМОЦЬКИЙ



Теги:пілотний проект Укрпошти, Горбове, Борис Домоцький


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Тепер за все треба платити.
Утримуйте поштарку за рахунок громади.
avatar