реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

«Дарниця» готова забезпечити Київ засобами дезінфекції

Компанія «Дарниця» запропонувала владі Києва виготовити необхідні препарати для дезінфекції.
Під час епідемії коронавірусу для безпеки жителів особливе значення має дезінфекція. Засоби для обробки шкіри та поверхонь важливі як в особистому плані та для кожної домівки, так і в більш масштабному для знезараження місць перебування людей, офісів, транспорту, магазинів.

Компанія «Дарниця», власником якої є бізнесмен Гліб Загорій, випускає фармацевтичну продукцію з 1930 року. Має свої виробничі потужності, сертифікацію та необхідне обладнання, що дозволяє в найкоротші терміни почати випуск необхідних засобів для задоволення потреб жителів Києва.
Підприємство вже бере активну участь у боротьбі з коронавірусною інфекцією та взяло на себе зобов’язання з випуску жарознижуючих та противірусних засобів. Тепер же компанія готова повністю забезпечити потребу столиці у дезінфікуючих агентах.

«Ми вже звернулися до мера Києва та РНБО з проханням вказати, чи існує необхідність в антисептиках та в якій кількості вони потрібні», – говорить Дмитро Шимків, чинний глава Darnitsa Group. Компанія відкрита до діалогу, готова діяти швидко та злагоджено. Потрібні лише конкретні кроки з боку керівництва міста.
В умовах карантину в Україні продовжує працювати транспорт, продуктові магазини, заправки, всі медичні та державні установи. А згідно з останніми постановами також дозволена робота фінустановам та підприємствам, які продають запчастини для техніки та добовий молодняк домашньої птиці.

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020г. №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» всі працюючі організації зобов’язані дотримуватися санітарних та протиепідемічних заходів, у які входить дезінфекція приміщень.

За повідомленням журналу Journal of Hospital Infection, коронавірус здатний виживати на пластику та металевих поверхнях до трьох діб, до доби на картоні, а також до 12 годин на одязі. При цьому вірус швидко гине під впливом дезінфікуючих речовин. COVID-19 не витримує контакту з ультрафіолетом, спиртом та хлорним вапном. Тому для санітарної обробки поверхонь засоби на їх основі – це найефективніші антисептики.

В якості дезинфікуючого розчину для рук підходять речовини з 70% вмістом спирту. У торгових залах вони можуть використовуватися у спеціальних диспенсерах, а для особистого користування у флаконах з дозаторами. Хлоровмісні антисептики застосовуються для вологого прибирання приміщень та обробки поверхонь з якими стикаються відвідувачі.

В Україні за останній місяць дуже зріс попит на дезінфікуючі засоби та «Дарниця» готова цей попит задовольнити.



Теги:дезінфікуючі засоби, коронавірус, споживач, медицина, Дарниця


Читайте також



Коментарі (0)
avatar