реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

4 сучасні медичні послуги, про які ви навіть не здогадувались

Столична клініка “Добробут” є багатопрофільним медичним центром, де допомагають пацієнтам з різними захворюваннями та патологіями. Проте, крім консультацій лікарів, тут надають інші медичні послуги, які можуть стати у пригоді у будь-який час.

Детальніше про них нам розповіли власне представники “Добробута”. А ви знали про наступне?

Виїзні послуги для юридичних осіб

Лікарі клініки надають консультації на виїзді. Замовником може стати фірма, що викликає медпрацівників для огляду персоналу. Також клініка Добробут у Києві пропонує пройти повне обстеження організму колективно: це можна зробити, замовивши відповідну послугу за телефоном чи на сайті “Добробуту”.

Фахівці мережі розробили комплексну програму, яка допомагає вчасно виявити серцево-судинні захворювання на початкових етапах або схильність до них. Виїзний кардіологічний чек-ап передбачає виїзд фахівців в офіс компанії для забору крові для дослідження та повторний виїзд для проведення ехокардіографії та ЕКГ з розшифровкою результатів. 

Також медичні працівники “Добробута” допомагають роботодавцям перевіряти співробітників компаній на коронавірус в профілактичних цілях (ІФА-тест). За необхідності можна замовити виїзд терапевта для консультації та огляду працівників.

Забір аналізів вдома

Щоб здати аналізи необов’язково вирушати до клініки, можна викликати фахівця для забору біоматеріалу додому. Це можна зробити у зручний для пацієнта час. Особливо користується популярністю така послуга в осіб з обмеженими можливостями в пересуванні.

Патронаж новонарождених

У перші місяці життя дитина потребує особливого догляду, а батьки - консультативної допомоги. Як зазначають фахівці “Добробута”, лікар не лише оглядає дитину, а ще й інструктує, як правильно дбати про малюка та що потрібно знати молодій матусі.

Вперше лікар повинен оглянути новонародженого протягом трьох діб з моменту виписки з пологового будинку. Спостереження проводиться перші 10 діб. 

Якщо немовля здорове, а мама старанно виконує рекомендації, наступний огляд планують через 2 тижні, потім на 21 день. Патронаж пригрудчат відбувається вдома. Під час огляду лікар важить та вимірює дитину, оцінює стан шкіри, голови, симетричність, грудну клітку, тонус м’язів, рефлекси та гнучкість.

Медична евакуація хворих

У разі небезпечної травми та інших невідкладних станів “Добробут” пропонує провести медичну евакуацію хворого/постраждалого до пункту призначення у найкоротші терміни. Під час транспортування за людиною наглядає лікар, є можливість дорогою проводити медичні маніпуляції. 

Машина “Швидкої” обладнана електрокардіографом, кардіомонітором, дефібрилятором, апаратом штучної вентиляції легень, кисневим балоном. Також в автомобілі є достатньо медикаментів різного спектру дії та систем для інфузій.




Теги:медицина, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar