реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Cтережіться, наркомани!

Міліція продовжує затримувати громадян, які підозрюються в незаконному обігові наркотиків і їх розповсюдженні. Так, вночі 2 вересня до чергової частини Ічнянського районного відділу міліції надійшло повідомлення від співробітників Прилуцького взводу ДПС, які здійснювали нагляд за дорожнім рухом. Близько 2-ої ночі на автодорозі Чернігів-Пирятин міліціонери зупинили автомобіль марки «Шкода-Октавія», яким керував 32-річний житель Донецької області.

Під час перевірки документів та звірки номерних агрегатів на задньому сидінні автомобіля було виявлено два поліетиленових мішки з подрібненими рослинами маку. Водій і автомобіль затримані, за даним фактом проводиться перевірка.

Того ж дня в Бахмацькому районі в ході проведення оперативно-розшукових заходів в рамках операції "Мак-2010" співробітниками міліції на автодорозі Чернігів-Городище був затриманий мопед «Sky-moto» під керуванням жителя Кролевця Сумської області, який перевозив 35-річного земляка, той тримав в руках чорний пакет. Міліціонери запропонували хлопцю показати що знаходиться в пакеті. Парубок розгорнув його і всередині правоохоронці побачили подрібнену рослинну речовину, схожу на рослини маку.

Наркосировина вилучена та направлена на дослідження, транспортний засіб поміщено на штрафмайданчик. Збираються всі необхідні матеріали для порушення кримінальної справи.

Борис КОНОВЧЕНКО




Теги:наркотики, Стережіться, область, наркомани, Чернігівська, наркоманія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar