реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Прогноз погоди від «Білої хати»

За даними Чернігівського обласного центру з гідрометеорології з 20 години 1 лютого до 20 години 2 лютого 2012 р. на території Чернігівської області передбачається мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура по області вночі 20-25º, вдень 18-23º морозу. По Чернігову температура вночі 21-23º, вдень 18-20º морозу.

3-4 лютого — хмарна погода з поясненнями, 3 лютого без істотних опадів, 4 лютого сніг, місцями хуртовина, на дорогах ожеледиця. Вітер східний 7-12 м/с. Температура 3 лютого вночі 25-30º, вдень 14-19º морозу, 4 лютого вночі 17-22º, вдень 11-16º морозу.

За попередніми даними 5-6 лютого — невеликий сніг. Температура вночі 10-15º, вдень 8-13º морозу.

Чернігівський обласний центр з гідрометеорології спеціально для газети «Біла хата»



Теги:область, Чернігів, погода, Газета, Біла хата, Гідрометцентр, Чернігівська, тижневик, 2 лютого


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Прогноз погоди - справа геть невтішна. І з нею можна опинитися у халепі. Недарма ж є країни, що відмовилися від прогнозування. А тому, "Біла хата", як газета незаангажована і далека від лівацьких та інших примар, має пам'ятати про почуте. Нещодавно у нашому краї з'явилася така хохма з прогнозом від відомого своїм тиражем "Гартом". У числі №3 цього тижневика хтось не зовсім адекватно до пори року попрацював з синоптичними матеріялами. Ото і вийшло, що від 21 по 27 січня наш край мав би аж 5 разів полоскатися рясними дощами, а температура через день мала б підніматися до плюс 2 і не менше!? Так що такі "кумедії", як казала моя бабуся Проня, царство їй Небесне, нехай стануть уроком відповідальності до складання такої невдячної теми, як "ПОГОДА"!? Будьте здорові впродовж року!
avatar
2
Дякуємо за зауваження! Завдання газети - своєчасно інформувати. І хоча ми не усуваємося від відповідальності, та все ж, ми беремо лише офіційні дані щодо прогнозу погоди, тобто в центрі з гідрометеорології.
avatar
3
Тому і приємно, що такий підхід сповідує газета "Біла хата".
avatar