реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 2 лютого 2012 року

15 лютого 23 роки тому останній радянський солдат залишив далекий Афганістан. До цієї події редакція розпочинає вміщувати цикл матеріалів, приурочених до «афганської» теми. І перша розповідь учасника бойових дій в Афганістані Юрія Русанова про чернігівця Олега Шаповала, який загинув у мусульманській країні.

У рубриці «Парадокси життя» — актуальна розповідь про пенсіонера з м. Мена, який влаштувався працювати, але не повідомив про те вчасно Пенсійний фонд України. Тепер він виплачує державі «штрафні санкції» з мізерної пенсії!

На сторінці «Споживач» читачі дізнаються про те, як не попастися на гачок шахраїв при купівлі житла. Консультацію надає досвідчений фахівець.

Постійна рубрика газети «Біла хата» — «Історія з конверта» — цього разу розповість про українців, яких колись радянська влада силоміць переселяла на Урал. Навіщо і для чого? На чиїй совісті море сліз і крові безневинного люду? Запитує авторка розповіді Ольга Правдивець із Куликівки.

До часу актуальні консультації фахівців Державного підприємства «Чернігівстандартметрологія» з питань, із якими стикаються сьогодні споживачі.

Сімейна сторінка багата на різнопланові теми, а саме: психолог із Чернігова продовжує розмову з читачем про жіночу вірність, друкується цікавий матеріал на конкурс «Хато моя, біла хато!» та інші.

Передплата на чернігівську обласну газету «Біла хата» триває.



Теги:область, консультації, Чернігів, Анонс, новини, Біла хата, поради, Чернігівська, 2012, 2 лютого


Читайте також



Коментарі (0)
avatar