реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чотири вежі проти «білих плям»

У прикордонних районах Чернігівщини досі панує російська пропаганда, оскільки нема українського теле- і радіосигналу.

Проте, як сказав заступник голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України Володимир Трофименко, щойно поставлено 4 мобільні вежі для передачі нашого сигналу.

Про це чиновник сказав на на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, відповідаючи на заяву корюківського міського голови Ратана Ахмедова про «білі плями» українського інформаційного простору.

«Стосовно Чернігівської області, а саме Корюківської громади, то за час війни додатково було збудовано чотири вежі, які закрили проблему з телерадіомовленням на прикордонній території. Ми продовжуємо працювати в цьому напрямку, і за узгодженими планами між обласними адміністраціями, Держспецзв’язку та концерном радіомовлення, зв’язку та телебачення сформовані дорожні карти, за якими іде як відновлення, так і вирішується питання закриття тих «білих плям», які були в дециметровому діапазоні», – сказав Володимир Трофименко.

Проте очільник корюківської громади краще знає ситуацію в себе, та й київський чиновник визнав, що хоч українське телерадіомовлення покриває понад 90% Чернігівщини, однак там досі є російський сигнал. «Поки повністю закрити вплив на нашу територію ми не можемо. План такий є», – зазначив Трофименко.

Василь ЧЕПУРНИЙ.
"Голос України"



Теги:широка війна, інформаційний простір, Ратан Ахмедов, прикордонні території


Читайте також



Коментарі (0)
avatar