реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Формування Apple Watch. Яка найбільш затребувана модель розумного годинника?

З моменту першого виходу Apple Watch в Україні від компанії Apple під ім'ям бренду було випущено 5 версій. І кожна ставала кращою та кращою. Тому не дивно, що останні моделі настільки гарні та досконалі.

Apple Watch

Ще їх називають Apple Watch 1 покоління. Годинник представили у 3-х стильових альтернативах:

  • стандартному;
  • спортивний;
  • покращеному.

Аксесуар створили з метою інтеграції з iOS для того, щоб прискорити синхронізацію з телефоном.

Є можливість прочитувати електронні листи (Read Mail), спостерігати за місцезнаходженням користувача (GPRS), визначати серцеві ритми та закріплювати кількість пройдених кроків.

Apple Watch 2

Основна зміна торкнулася системи GPRS. Зараз на годиннику не потрібно об'єднуватися з телефоном, щоб продемонструвати шлях користувачеві. Оновлений процесор надав сформувати вологонепроникний гаджет, що можна було надіти у водойму. Але слабка автономність годинника збереглася також у цій моделі.

Apple Watch 3

Це оновлення набуло кількох змін:

  • швидкий процесор Apple S3;
  • оновлений Bluetooth;
  • розширену оперативну пам'ять;
  • також допомогу від Siri, що раніше ніяк не могла відповідати на повідомлення.

Apple Watch 4

Для знавців оригінального дизайну додали барвисті кольори, крім того з'явилася можливість різнокольорових ремінців. За швидку роботу у пристрої відповідає 64-бітний двоядерний процесор.

Інші оновлення торкнулися Bluetooth, датчики руху, а також розташування.

Apple Watch 5

Тут змінили все без винятку:

  • підвищений і безперервно включений дисплей Always On;
  • ймовірність оплати продуктів через Apple Pay;
  • оновлена допомога від Siri.

Яка найбільш затребувана модель розумного годинника?

Справжнім презентом для користувачів годинника була поява Apple Watch 6.

Придбати Епл Вотч 6 в Україні – означає придбати офіційний сучасний ручний аксесуар наступного покоління від творців Apple.

Крім стандартних технічних оновлень, годинник придбав оновлену версію watchOS 7, що розширює допуск до потрібних інструментів та функцій з метою покращення повсякденного життя для кожного користувача.

Зовнішній образ нового покоління годинника не сильно відрізняється від моделей 4 або 5. Компанія зберегла короткий дизайн і додала нові доступні кольори. Різноманітний вибір циферблатів у власному стилі.

Зараз модельна лінійка 6-го покоління містить:

  • Оновлений яскраво-синій алюмінієвий корпус;
  • Золота версія з нержавіючої сталі, або з чорним графітом.
  • У розумному годиннику розташували новий вимірювач самопочуття, що надає можливість користувачеві здійснювати контроль рівня насичення крові киснем (SpO₂). За автоматизоване обчислення відповідає доповнення Blood Oxygen, для якого достатньо 15-секундного очікування. Новий датчик SpO₂ поєднав 4 світлодіодні елементи, щоб з 98% точністю визначати ступінь насичення крові киснем. Особливий датчик вбудували в задню багатофункціональну панель розумного годинника.

Де можна придбати цей розумний годинник?

При виборі місця придбання необхідно зосередити увагу тільки в тих магазинах, які пропонують оригінальну техніку Apple. Найнижчі ціни, привітний персонал і великі гарантійні зобов'язання можна знайти в мережі Інтернет-магазинів AppleRoom, підібравши свою ідеальну модель.




Теги:Епл Вотч, apple, споживач, Apple Watch


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ого цікава стаття навіть не знала що 6 найбільш затребуваний, натрапила випадково на вашу статтю почерпнула багато цікавого для себе. Бо я просто недавно в Айкулі придбала собі годинничок biggrin
avatar