реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чому їх не люблять

Нещодавно в басейні елітного київського фітнес-центру загинув 50-річний народний депутат Ігор Головченко. Він страждав ішемічною хворобою серця. Розтин показав, що депутат захлинувся. Як припускають медики, напад стенокардії трапився у нього прямо у воді. Є й інші версії трагедії ...
І.Литовченко входив до фракції «Блоку Литвина» - тобто, в іменну фракцію голови Верховної Ради. Сам спікер Володимир Литвин висловився з приводу того, що населення України не сильно зажурено звісткою про смерть депутата.
Спікер процитував, які «коменти» він прочитав в Інтернеті. Виявляється, українські громадяни мало не одностайно бажають депутатам Ради ... здохнути!

- Я б радив почитати відгуки на форумах. Там, крім того, що мріють про те, щоб всі депутати поздихали, просто немає! І я б рекомендував всім депутатам почитати їх ... - порекомендував Литвин.

Україна вийшла на третє місце в Європі після Німеччини і Росії за кількістю супер-дорогих авто. Причому основні покупці цих машин - чиновники і депутати з мізерними офіційними зарплатами. Не тільки у Ради, але навіть на стоянках у обласних і міських рад важко знайти машину дешевше 100 000 у.о.

Щиро здивувався кількості дорогих автомобілів новий посол Данії в Україні пан Борг-Хансен.

- Чи є взагалі машини «Бентлі» в Королівстві Данія? Я не думаю. Для мене було шоком побачити на вулицях Києва ті ж машини, що і в Челсі. Я жив і працював у цьому самому багатому кварталі Лондона, я був там самим бідною людиною і бачив там ті ж машини, що і тут, де така бідність серед населення! Як це може бути?
На думку дипломата «це означає, що українська еліта взагалі не платить податків».

Цікаво, що українські мільйонери вже не хочуть йти до Верховної Ради. Великий бізнес явно не хоче ризикувати. В опозиції бути небезпечно - «порвуть» силовики, «Запресує» податкова. І у владі знаходитися теж небезпечно - раптом опозиція сформує в парламенті більшість? Багато хто зараз взагалі воліють відхреститися від влади

- З середини 2000-х частина великих бізнесменів зрозуміла, що немає сенсу витрачати час і сили на отримання депутатського мандата. Наприклад, прекрасно почувають себе поза Верховної Ради лідери єврейського капіталу Україна - Пінчук, Ярославський, Коломойський, - стверджує відомий київський політолог Володимир Фесенко.
З інтернет- джерел
На фото: найбагатший єврей Україні Коломойський -- і хто його в Україні любить?



Теги:євреї в Україні, еліта, опозиція, українська влада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar