реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Троцький

Пам’ятаємо!
І таких виродків виплекала українська земля! 7 листопада 1879 року в українському селі Янівка неподалік Кропивницького у родині єврея-колоніста, багатого землевласника, фабриканта Давида Бронштейна народився син Лейба. До 9 років малий Лейба жив у маєтку батька, здобував домашню освіту українською мовою. Пізніше юного Бронштейна віддали до Одеського реального училища, де він навчався до 7-го класу. Учнем писав вірші, старанно перекладав українською мовою (!!!) байки Крилова...

Левом Троцьким Бронштейн став уперше 1902 року, коли готувався до втечі із сибірського заслання, про яке згадував у споминах: "...В кишені у мене був... паспорт на ім’я Троцького, яке я сам вписав, не передбачаючи, що воно стане моїм іменем на все життя..." А далі Троцький – лідер жовтневого злочинного перевороту 1917 року... Саме він створив п’ятимільйонну червону армію, став першим її керівником та потопив в крові наші визвольні прагнення!

Ніколи не забуваймо його диявольський заповіт: “Без України немає Росії! Пам’ятайте, що так чи інакше нам необхідно повернути Україну Росії! Без українського вугілля, металу, руди, хліба, солі, Чорного моря Росія існувати не може...”

Ігор ХОДАК



Теги:комуністи, Троцький, євреї в Україні


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Цікаво б узнати, звідки такі дані про домашню освіту українською мовою і переклади українською мовою байок Крилова. Схоже на вимисел.
avatar