реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чого вони тікають до Ізраїлю?

Колишній генеральний директор держпідприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції Віталій Добжанський, якого підозрюють у фінансових порушеннях та зловживанні службовим становищем, поїхав в Ізраїль, передавши все своє майно у розпорядження синові.

Про це свідчить генеральна довіреність на розпорядження майном, виписана екс-главою Держінформ'юсту на ім'я Добжанського Владислава Віталійовича, що проживає в Києві. Документ складено 30 вересня в ізраїльському місті Беер-Шева, його копією володіє ZN.UA.

Згідно з документом, Добжанський передає синові право управляти та розпоряджатися всім своїм майном, зокрема земельною ділянкою в Криму, а також двома земельними ділянками та двома приватними будинками на Київщині.

2 жовтня відділ зв'язків зі ЗМІ Генеральної прокуратури України повідомив, що у зв'язку з несанкціонованим втручанням у роботу комп'ютерів, автоматизованих систем та комп'ютерних мереж Міністерства юстиції та припинення роботи 12 державних і єдиних реєстрів, відкрито кримінальне провадження.

Відомості про це кримінальне правопорушення занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, досудове розслідування кримінального провадження доручено Головному слідчому управлінню МВС України. "Наразі виконуються невідкладні слідчі дії, встановлюється коло осіб, причетних до скоєння цього злочину", - йдеться в повідомленні Генпрокуратури.

І чому вони всі тікають до Ізраїлю, як тільки запахне смаленим? Недавно там сидів (чи й сидить) Леонід Черновецький, а ще раніше в Ізраїлі рятувався від українського правосуддя Єфим Звягільський... А може вони, наші керівники, мають ізраїльські паспорти?



Теги:Черновецький, мвс, євреї, Україна - Ізраїль


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Не обязательно израильские, вон Мельник имеет и литовский паспорт и скорей всего ещё и штатовский. И на еврея не похож, так что , кто там, статейку анонимно тиснул, в зеркальце посмотри.
avatar