реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Червоно-чорні прапори майорять над Козельцем

На початку травня, в районному центрі Чернігівщини – смт. Козелець, відбулись збори прихильників українського націоналізму. Організатором зборів виступила місцева районна організація Конгресу Українських Націоналістів. В центральному залі Будинку Культури зібрались представники громадських організацій, партій, мешканці та гості райцентру.
Галина Сорока – голова районного осередку КУН, виступила перед учасниками зборів на тему «Націоналізм та сучасність», розкрила проблеми та позначила перспективи світогляду українських націоналістів. Згадала теплим словом осіб, які стояли на перших сходах розбудови націоналістичної мережі організації в краї.

З вітальним словом перед присутніми виступив голова обласної організації КУН Валерій Рябченко. Він розповів про складну політичну ситуацію в країні та закликав до об’єднання зусиль всіх представників національно-патріотичних сил перед загрозою новітньої окупації України. Обласний провідник звернувся до Г.Сороки з подякою про її політичну ініціативу та про те - що вона не тільки змогла продовжити справу свого покійного чоловіка Василя Сороки, який був головою місцевого осередку, але й примножити роботу організації.

Присутні жваво вели дискусії, виступали перед мікрофоном та обговорювали пропозиції. Присутність на зборах молоді підкреслює перспективу та розвиток націоналістичної ідеології, червоно-чорний прапор української національної революції зараз, як ніколи, потрібен Україні.

Прес-служба ЧОО КУН




Теги:націоналісти, окупація, Козелець, кун, опозиція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar