реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Обшук націоналіста за доносом "товаріщєй"

Місцевий житель зберігав у своєму гаражі декілька десятків одиниць зброї військового зразка — гвинтівки, кулемети, міни і навіть автоматичний гранатомет, йдеться в повідомлені МВС

І всі вже знають цього жителя - чернігівець Валерій Рябченко є головою обласної організації Конгресу українських націоналістів, членом правління обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка. Обшук у нього проведено традиційно - за доносом пильних товаріщєй, які так бояться озброєних українців.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Чернігівського міськвідділу УМВС України в Чернігівській області Анатолій Скрипка, в рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками частини 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) до оперативних працівників міліції міста Чернігова надійшла інформація, що в одному з гаражів обласного центру місцевий житель незаконно зберігає зброю.

Анатолій Скрипка розповів, що вилучений в присутності пойнятих арсенал направлений на дослідження до науково-дослідного експертного криміналістичного центру при УМВС України в Чернігівській області.

В коментарі нашому сайті Валерій Рябченко розповів, що це є макети зброї, муляжі, за допомогою яких він проводив навчання бійців батальйону "Північ".



Теги:націоналісти, кун, УМВС в Чернігівській області, зброя


Читайте також



Коментарі (0)
avatar