реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Чернігівсько- Дубинська ікона викликала на Донеччині дощ

З 1-го по 6-те червня на прохання архієпископа Донецького і Маріупольського Сергія в Донецький край була привезена чудотворна ікона Божої Матері Дубинська-Чернігівська. Цей святий образ привіз архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій.

З самого початку богослужінь біля цієї ікони зібралась велика кількість віруючих. Вже після перших днів відвідування св. ікони багато віруючих засвідчили зцілення від своїх душевних і тілесних недугів. У місті Комсомольське Старобешівського району настоятель храму на честь св. Серафима Саровського разом зі своїми парафіянами побачили мироточення цїєї святині.

У храмі Св. Рівноапостольної Княгині Ольги, що у м. Маріуполь, на молебень до Пресвятої Богородиці прийшло декілька тисяч вірян, серед яких було духовенство та парафіяни інших християнських конфесій. До святого образу приклонялись також у кафедральному храмі Св. Філарета Милостивого у м. Донецьк, у храмі Св. Архангела Михаїла смт. Тельманове, та в храмі Пресв. Трійці у м. Горлівка. Усюди, де побувала ікона Богородиці, відразу починався довгоочікуваний дощ. Про це повідомив офіційний сайт Чернігівської єпархії.



Теги:Євстратій Зоря, Дубинська ікона, Чернігівська єпархія, Горлівка, Маріуполь, Донецьк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar