реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Чернігівський" генерал звільнить міліціонерів, які побили противників Ані Куєк - Лорак

Начальник Одеського обласного УВС Іван Катеринчук заявив, що звільнить правоохоронців, які побили мітингуючих біля нічного клубу «Ібіца» в Аркадії

Про це головний міліціонер області повідомив в ході прес-конференції, пише Еспресо.TV з посиланням на Коментарі.

За його словами, він не підтримує методи, які були використані міліціонерами.

«Я не підтримую сверхсилу, яку застосували співробітники міліції. На сьогоднішній день йде внутрішня перевірка і ці люди будуть звільнені. Це рішення остаточне і обговоренню не підлягає», - зазначив він.

Нагадаємо, 3 серпня близько 100 протестувальників влаштували протест проти концерту Ані Лорак (Куєк) під лозунгом "Куєк - за буйок" через її проросійські погляди. Міліція жорстко побила учасників протесту. На даний момент затримано троє учасників сутички.

Певно, невипадково керівником громадського сектору безпеки в одеській міліції став Едуард Гребенюк, який у Чернігові відзначився розгоном євромайдану. За що й отримав від Януковича орден Богдана Хмельницького. Нічому не навчився...
Народний депутат Володимир Курінний так оцінив події: "Милиция как всегда вела себя неадекватно. Катеринчук - нач обл УВД надежд не оправдал, такое же как и предшественники. Пора писать рапорт про отставку. После такого в новой Украине не может продолжать работать начальник милиции. И главное в который раз: МВД нуждается в глубоком и кардинальном реформировании. Де-факто нужно создавать новую европейскую полицию".



Теги:Іван Катеринчук, Ані Лорак, євромайдан, Одеса


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Мало дали бандерлогам.Это надо было сделать 2 мая...
avatar
2
а в Одессе ментов нужно все таки наказать строжайше - в этой структуре до сих пор зиждется мерзопакость, которую просто нужно выжигать, как на Майдане в Киеве. Многие граждане города уже готовы свергнуть нынешнюю власть с криминальным прошлым, просто нечего терять. Твари бандитские, регионально коммунистические перекрасившиеся опять в "слуг народа".
avatar