реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Південь закритий снігами

В Одесі екстремали для проїзду по міських вулицях стали на лижі. Заблоковані траси в Миколаївській та Херсонський областях.

Засипані снігом автомобілі люди допомагають рятувати один одному. У Миколаївській області близько 800 автомобілів застрягли у заторі через хуртовини.
Про це пишуть "НикВести".
В той же час у Одесі начальник обласної міліції Іван Катеринчук оголосив про початок антитерористичних заходів через 5 вибухів, що пролунали у місті. На вулицях з' явиться багато озброєних правоохоронців, будуть перевіряти всіх підозрілих, відпрацьовувати місця можливих схованок російських диверсантів.

Український гідрометеоцентр попереджує, що 30 грудня вночі та вранці у східних, центральних (крім Вінницької), Сумській та Запорізькій областях України очікуються сильні снігопади, сильні хуртовини, снігові замети. А на Чернігівщині? Де наш сніг?

Також в усій Україні, крім західної частини, очікуються пориви вітру 15-20 м/с, на Сході та в Приазов'ї подекуди 25-30 м/с; на дорогах країни ожеледиця.

Натомість у Чернігові прогнозується погода без опадів, що дуже погано - озимина без снігу наближається до критичної відмітки збереження.



Теги:російський тероризм, надзвичайні події, сніг, стихійні явища, Іван Катеринчук, Одеса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar