реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівський генерал очолить ...кримську міліцію

Про це повідомив одеський сайт Думская. Сталося це після представлення міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим колективу Одеського облУВС нового керівника.
Як і очікувалося, ним став колишній заступник голови МВС Грузії Георгій Лорткіпанідзе.

Крім Авакова, на представленні був присутній голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі. Нагадаємо, Лоркіпанідзе став громадянином нашої країни 11 червня. Відповідний указ підписав Президент Петро Порошенко.

Саакашвілі раніше вже заявляв, що одеська міліція буде повністю реформована і набрана з нових людей.

Екс-начальник обласного одеського і чернігівського облуправлінь Іван Катеринчук продовжить службу керівником нового структурного підрозділу МВС - управління по Автономній Республіці Крим. Що буде входить в його обов'язки, наразі невідомо.

Нагадаємо, що в біографії генерала Катеринчука є керівництво міліцією Євпаторії - кримського міста. Там він зміг знайти спільну мову з кримськими татарами, що значно знизило напругу в місті. Також можна висловити припущення, що офіс генерала Катеринчука буде тимчасово в Херсоні. Наразі ж сам факт існування такої структури є праврильним з огляду на необхідність звільнення окупованого Росією Криму.



Теги:Арсен Аваков, мвс, Іван Катеринчук, Крим, Одеса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar