реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Чернігівські спортивні новини. Тиждень, що минув

Медалі одного ґатунку

Чемпіонат Європи з боротьби самбо відбувся у Софії (Болгарія). У складі збірної України виступило і двоє чернігівців.
У ваговій категорії до 57 кг бронзову медаль завоював Олексій Полтавцев. Також додому з нагородою повернулася Аліна Бойкова. На цих змаганнях вона зайняла третє місце.

Відкрито офіс

Відтепер в обласного осередку Національного олімпійського комітету України є свій офіс. Розміщується він у Чернігові на вулиці Бєлінського, 7. Відкрили його голова облдержадміністрації, голова обласного осередку НОК України Володимир Хоменко і президент НОК України Сергій Бубка.

Вшанували лауреатів

Вкотре на сцені Чернігівського академічного музично-драматичного театру ім. Т.Шевченка відбувся «Бал чемпіонів», під час якого вшановували звитяжців фізкультурно-спортивного руху області. Теплі слова на їхню адресу сказали голова облдержадміністрації, голова обласного осередку НОК України Володимир Хоменко, президент НОК України Сергій Бубка, ректор Чернігівського педуніверситету Микола Носко, олімпійська чемпіонка Афін Наталія Скакун та інші.
Під час свята були відзначені лауреати в номінаціях «Кращий спортсмен», «Кращий тренер», «Краще спортивне товариство», «Активісти олімпійського руху на Чернігівщині» тощо.

Віктор БЕРЕГОВИЙ, газета "Біла хата"



Теги:Чернігів, спортивні новини, Спорт, тиждень


Читайте також



Коментарі (0)
avatar